2021-06-17 07:58:28• hírek • Bede Emőke

Figyelem: újabb nyereményjátékra invitáljuk olvasóinkat

Az elmúlt héten szervezett nyereményjátékainknak köszönhetően négy szerencsés olvasónk vehetett részt azokon a táncszínházi előadásokon, melyek a Harag György Társulat meghívására érkeztek a szatmári Északi Színházba. A szerencsekerék pedig ezen a héten is pörög tovább: a játék révén most a Kolozsvári Állami Magyar Színház Nagykárolyban bemutatásra kerülő előadására lehet belépőket nyerni.

A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Szatmár.ro közös nyereményjátékában a Kolozsvári Állami Magyar Színház Pornó – feleségem története című előadására lehet három darab két főre szóló belépőt nyerni. Mindazoknak, akik játszani szeretnének, nincs más dolguk, mint az ide kattintva elérhető Facebook-bejegyzést nyilvánosan megosztani az oldalukon, majd az eredeti poszt alatt kommentben megjelölni azt a személyt, akivel szívesen elmennének a június 22-én, kedden 19 órakor kezdődő előadásra. A nevezéseket június 21., azaz hétfő este 20 óráig várjuk, a három szerencsés nyertest pedig Facebookon értesítjük.


A Pornó ‒ feleségem története előadás a múlt rendszer ellentmondásosságait egy lány tragikus sorsán keresztül mutatja be. A félelem és a szabadság, az elveszettség és a szilárd hit önbizalma a Visky András-féle humorral és iróniával átitatott költői dráma nyelvén bontakozik ki. A kétszereplős előadásban Imre Éva és Sinkó Ferenc színművészek láthatóak. A rendezést a magyarországi Árkosi Árpád jegyzi, aki a 90-es évek első felében is számos nagysikerű előadást rendezett a kolozsvári színpadon: többek között Goldoni Carlo Csetepaté Chioggiában, Katona József Bánk bán, Sławomir Mrożek Rendőrség, Spiró György Az imposztor címűeket.


Árkosi Árpád 2020-ban megkapta az Emberi Erőforrások Minisztériuma Legjobb rendezésért járó díját, Imre Éva színművésznőt pedig alakításdíjjal tűntették ki a Magyar Színházak XXXII. Kisvárdai Fesztiválján. Az előadásról részletesebben ide kattintva elérhető cikkünkben olvashat.


Játékra fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: